Vooruitgang creëer je samen

Ondernemen kan prachtig zijn, maar soms moet je rennen om alles rond te krijgen. Wij zijn jouw partner voor een efficiënte organisatie met tevreden klanten en enthousiaste medewerkers. Want vooruitgang creëer je samen.

Nieuwsgierig?

Over ons

Je hebt een bedrijf dat het prima doet, maar nu zoek je een partner die jou kan helpen die volgende stap te zetten. Hoe doen we dat? Lees meer

onze diensten

Gezonde werkvloer

Projectmanagement

Procesmanagement

Kwaliteitsystemen ISO

empowered

De kracht van elke organisatie zit in haar personeel. Onze trainingen helpen de talenten binnen jouw teams te versterken. Hierdoor presteren ze beter en wordt de samenwerking hechter.

uitgelichte cases

 • IT(IL) proces verbetering

  Wat was de situatie bij de klant?

  De klant was een KMO/MKB. Sterk in logistieke en commercële processen, maar IT speelde er de tweede viool.

  Tijdens een grote vernieuwing van de bestaande legacy systemen werd duidelijk dat ook de werkwijze van de ondersteunende IT diensten moest worden herbekeken.

  “Bij de start voelde het alsof elk proces een steen was dat we moesten aandragen” vertelt de IT manager, “maar naarmate we verder gingen zagen we dat alles begon te klikken en we een stevig huis optrokken.”

  lees meer
 • 5S Audit en verbetering

  Wat was de situatie bij de klant?

  De klant is een grote regionale speler in transport. Met meer dan 2000 bussen en 300 trams staat deze organisatie jaarlijks in voor maar liefst 2 miljoen afgelegde kilometers.

  Een dergelijke vloot steunt dan ook deels op de goed georganiseerde stelplaatsen. Speciaal voor die stelplaatsen waren afspraken nodig om kwaliteit en performance hoog te houden en te standaardiseren over alle vestigingen.

  “A place for everything and everything at its place” zei Benjamin Franklin al.

  lees meer
 • Ondersteunen van een IT Migratie naar ServiceNow

  Wat was de situatie bij de klant?

  Het project was noodzakelijk om onze klant, een van de openbare vervoersmaatschappijen in België, te helpen met de vereenvoudiging van hun informaticapark. Van online ticketing tot stationsaankondigingen, de spoorwegen versnellen hun digitale reis. Terwijl NMBS de digitale omschakeling versnelt op het Belgische spoorwegnet, garandeert Ypto dat IT-incidenten de reis van de klanten niet belemmeren.

  “We wilden evolueren van een mensen- naar een procesgestuurde organisatie met effectieve standaardprocessen om mensen te helpen hun IT-problemen snel opgelost te krijgen,” zegt Guido Lemeire, CIO van de NMBS en CEO van Ypto in zijn gesprek met ServiceNow.

  lees meer
+ Bekijk al onze referenties

enable

Hier een tekst met link naar Trainingen op Kaizen

Kaizen trainingen

onze klanten