Kwaliteitsystemen ISO

Processen gaan over meer dan alleen de efficiëntie en communicatie. De kwaliteit van jouw dienstverlening staat of valt met de kwaliteit van jouw processen.

Daarnaast vragen steeds meer partijen ook om aan te tonen dat jouw organisatie niet alleen effectieve processen heeft, maar ook consistentie, betrouwbaarheid en confirmiteit kan aantonen.

Dan kan jouw organisatie best gebaat zijn met een kwaliteitssysteem. Geen papieren tijger met bijkomende administratie en stress, maar een systeem dat jouw manier van werken combineert met een continue verbetering en een doorgedreven focus op de klantenervaring.

Onze consultants staan jou bij met zowel het opzetten als auditeren van jouw ISO systeem. Wij zijn er trots op dat onze consultants ook experts zijn uit het werkveld. Zij hebben kennis van de verschillende branches, zoals zorg, logistiek, bouw, IT, software ontwikkeling, zakelijke dienstverlening en de vertaalbranche.

Dat maakt dat wij u optimaal kunnen ondersteunen in onder andere ISO 9001, ISO 27001, ISO 45001, ISO 14001 en Safety Culture Ladder specialisten.