Procesmanagement

Processen vormen het hart van jouw organisatie. Hoe stroomt informatie tussen collega’s, teams en departementen? Wie werkt waaraan op welk moment?
De sleutel tot jouw groeipotentieel ligt in jouw processen.
Stabiel genoeg om klantgericht te werken, flexibel genoeg voor de wereld van morgen.

Met een hands on mentaliteit helpen wij jou om grip te krijgen op de zaak en jouw bedrijf lean (niet mean) te maken.

Een nieuwe bedrijfsstrategie, een wendbare organisatie, geoptimaliseerde processen, zelfsturende teams, een IT automatisatie…jouw groei en jouw klanten vragen een aanpak die bij hen past en bij jouw toekomst.

Wij brengen de noden van jouw organisatie in kaart en bieden een doorgedreven consultancy traject waar we jou zo veel mogelijk werk uit handen nemen.
Onze consultants adviseren niet alleen, maar gaan voor de implementatie. Daarbij gaan we verder dan het overdragen van het project of de verbetering.
We zijn pas klaar als de verbetering daadwerkelijk geland is en beleefd wordt door jouw organisatie. Samenwerking met jouw medewerkers is voor ons essentieel.

Als je de ruimte hebt om zelf aan de slag te gaan, helpen we jou graag om een plan van aanpak op te stellen en te sturen waar nodig; met coaching van project teams én management team.

Kwaliteitsystemen ISO

Processen gaan over meer dan alleen de efficiëntie en communicatie. De kwaliteit van jouw dienstverlening staat of valt ook met de kwaliteit van jouw processen.

Soms kan jouw organisatie ook gebaat zijn met een kwaliteitssysteem. Geen papieren tijger met bijkomende administratie en stress, maar een systeem dat jouw manier van werken combineert met een continue verbetering en een doorgedreven focus op de klantenervaring.

Onze consultants staan jou bij met zowel het opzetten als auditeren van jouw ISO systeem.