Hallo wereld

Fijne kennismaking!

2020 is een bijzonder jaar. De hele wereld wordt geconfronteerd met de gevolgen van de COVID pandemie. Overheden zoeken naar antwoorden. Ondernemingen proberen zich staande te houden in deze nieuwe realiteit.

Het is niet meteen de context die we in gedachten hadden toen we onze nieuwe site lanceerden. 2020 was voor ons een feestelijk jaar. We hadden net in oktober 2019 ons tienjarig bestaan kunnen vieren. 10 jaren van avonturen waarbij we organisatie in verschillende landen hebben mogen bezoeken en helpen bouwen aan de toekomst. 2020 was voor ons het jaar om alles in een nieuw jasje te steken en met volle energie aan de volgende 10 jaren te starten in de Lage Landen.

Maar 2020 heeft ons ook geleerd dat een bijzonder jaar ook mooie dingen in zich draagt. Thema’s die bij organisaties nog niet echt leefden zoals thuiswerk zijn in een stroomversnelling gekomen. Leiderschap is belangrijker dan ook. Flexibel werken, nauw klantencontact en empathie zijn drivers die we bij veel van onze klanten hebben mogen zien. In uitzonderlijke situaties komt het beste bij de mensen naar boven.

Dus heten wij jou welkom op onze nieuwe website en op onze blogs. Hier willen wij de vinger aan de pols houden en onze ervaringen met jou delen.

En uiteraard kijken we ernaar uit om ook van jou te horen.

Dus alvast een fijne kennismaking! En hopelijk tot binnenkort!