Kaizen You – Coachen naar vooruitgang

Kaizen You is een verdieping van Percom Consultants waar we van een focus op verbetering gaan naar verrijking van jezelf.

Zelfverbetering. We streven er allemaal naar om het beste uit onszelf te halen. Maar we leggen ons zo ook enorme druk op. Druk om te slagen, druk om aan de anderen en aan onszelf te bewijzen dat we goed (genoeg) zijn.

Kaizen You is no-nonsensecoaching. Speciaal ontworpen om dat te doen wat nodig is voor jou. Jou begeleiden door transformatie. We steken de koppen bij elkaar en doen wat nodig is om precies gedaan te krijgen wat je nodig hebt.

Wij coachen op integriteit. In een wereld waar de meeste mensen zich op de vlakte houden, is het erg verfrissend als iemand echt meent wat hij zegt.

Wij willen dat je totale duidelijkheid krijgt. Jezelf een duidelijk doel en een betekenis kunt vormen, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven.

Ongeacht de uitdaging, gezellig op de bank of genietend van een wandeling in de natuur. We nemen de tijd om ruimte te maken voor de essentiële vragen. Vragen zoals: ‘Wie ben ik?’, ‘Waarvoor ben ik hier?’, ‘Waarom zit het me vaak tegen?’, ‘Wat is mijn doel in het leven?’, ‘Wat wil ik?’  En om antwoorden te vinden die jou verder kunnen helpen.

Wij geloven dat verbinding en verdieping leidt tot duurzame vooruitgang. En vooruitgang creëer je samen.