Lean Green Belt

Wat houdt de Green Belt training in?

In de green belt training leer je verschillende tools en technieken toepassen  waarmee je processen kunt verbeteren. Van het identificeren van knelpunten en het analyseren van oorzaken tot aan het meenemen van mensen in een nieuwe werkwijze, alles komt aan bod. Het projectmatige komt hier op de voorgrond en het DMAIC stelsel is hier de leidraad.
Daarnaast fungeer je ook als change agent. Als green belt leid je niet alleen verbeterprojecten, je leert ook om mensen mee te nemen in dagelijkse verbeteringen. Volgens de lean filosofie leiden veel kleine verbeteringen samen leiden tot een grote verbetering. In de green belt training leer je om anderen binnen je organisatie hierover te enthousiasmeren en zo een golf van verbeteringen op gang te brengen.

Aan het eind van deze lesreeks:

Hoe lang duurt deze Lean training?

Deze training duurt 5 dagen, van 9:00 uur tot ca. 16:00 uur.

Wie kunnen er deelnemen aan de training?

De green belt training is bedoeld voor iedereen die verschillende tools en technieken wil aanleren om processen te verbeteren.

Je kunt aan de green belt training deelnemen zonder enige voorkennis. Het is dus ook niet nodig om eerst een yellow belt te volgen.

Kan problemen oplossen op afdelingsniveau, is in staat om de werkvloer te coachen in Lean (Six Sigma) en ondersteunt de Black Belt als die er zou zijn.

Aanmelden