Lean White Belt

Wat houdt de White Belt training in?

De Lean White Belt training is onze introductie tot Lean (Six Sigma) technieken. In 1/2e tot max 1 dag ontdek je waarover het gaat, wat de doelen en verbetermogelijkheden zijn die je met Lean (Six Sigma) kan bereiken.

Doel van de White Belt is een algemeen kader te scheppen waardoor iedereen in de organisatie eenzelfde reflex ontwikkeld heeft in Lean (Six Sigma).

Aan het eind van deze lesreeks:

Hoe lang duurt deze Lean training?

Deze training duurt 1/2e tot 1 dag. Maatwerk voor jouw organisatie.

Wie kunnen er deelnemen aan de training?

Iedereen die op 1/2e tot 1 dag wenst te ervaren wat Lean jou, jouw collega’s en jouw klanten kan opleveren. Tevens een perfect instapniveau voor wie zijdelings met Lean in aanraking komt.

Weet wat Lean Six Sigma is en begrijpt waarom de methodes handig zijn

De waarde van onze certiferende lean opleidingen

Met een lean certificering toont u aan dat u bepaalde competenties, kennis en vaardigheden bezit en voldoet aan specifieke kwaliteitsstandaarden. Onze Lean en Lean Six Sigma opleidingen zijn opgezet conform de internationale standaard ISO13053 en ISO13053-2, rekening houdend met ISO18404. Als je dat wil kan je bij onze lean opleidingen ook een examen afleggen en zo jouw theorie-certificaat behalen. Dit houdt in dat de kwaliteit van de kennis, vaardigheden en competenties die tijdens de training worden overgebracht, geheel in lijn zijn met de internationale standaarden van Lean Six Sigma competenties en technieken

ISO13053, Belts en rollen

De internationale standaard ISO13053 definieert de rollen van de verschillende Belts in een organisatie, dit zijn:

  • Yellow Belt
  • Green Belt
  • Black Belt
  • Master Black Belt

Binnen Percom Consultants leggen wij ons toe op de Yellow Belt en Green Belt van de norm. Om jouw organisatie maximale slaagkans te geven en optimaal resultaat te halen hebben we nog 3 bijkomende rollen ontwikkeld

Aanmelden