Projectmanagement

Bij Percom Consultants bieden we uitgebreide projectmanagementdiensten aan, geschikt voor verschillende niveaus van ervaring. Onze expertise omvat zowel klassieke als moderne benaderingen, met een sterke nadruk op eigenaarschap en co-creatie.

Ons doel: optimale dienstverlening zonder verrassingen, met mooie resultaten.

We gebruiken de watervalmethodologie met frameworks zoals Prince2 en PMI. Dit is een stapsgewijze aanpak waarbij elke fase van het project zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd in een vaste volgorde. Dit is ideaal voor projecten met duidelijke doelen en weinig veranderingen.

Voor dynamische projecten waar flexibiliteit en snelheid essentieel zijn, werken we met Agile/Scrum. We gebruiken frameworks zoals Scrum, Nexus, en LeSS. Deze methode is flexibel en iteratief, gericht op samenwerking, snelle aanpassing aan veranderingen, en continue verbetering.

Daarnaast implementeren we Lean trajecten gebaseerd op het Toyota Productie Systeem. Deze aanpak richt zich op efficiëntie en waardecreatie door verspilling te minimaliseren en processen te optimaliseren. Dit is perfect voor organisaties die hun processen willen stroomlijnen en verbetering willen verankeren in de fundamenten.

Onze leiderschapsstijl legt de nadruk op eigenaarschap en co-creatie. We moedigen teamleden aan om verantwoordelijkheid te nemen en actief bij te dragen aan het succes van het project. Dit bevordert een cultuur van samenwerking en betrokkenheid, wat leidt tot betere resultaten en een sterker team. Wij houden je continue op de hoogte over de voortgang, kansen en keuzes zodat jij het stuur in handen houdt.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze projectmanagementexpertise uw organisatie kan helpen om haar doelen te bereiken!

onze diensten

Consultancy

Projectmanagement

Gastspreker