Gezonde werkvloer

Als bedrijf streef je naar een gezonde werkvloer, waar iedereen in een open en respectvolle manier met elkaar omgaat en waar veilig gewerkt wordt.

Maar soms lopen de zaken niet zoals we zouden willen. De collega’s gaan gebukt onder stress, de proactiviteit is wat zoek, er sluimert een conflict, de groepssfeer zit niet meer lekker,… op den duur vergt het een tol op de samenwerking, de klant of de veiligheid.

Wij brengen samen de behoeften van jouw organisatie in kaart en zoeken een oplossing op maat; van een helpende hand voor veiligheid op de werkvloer en VCA, audits en coaching voor 5S tot een diepgaande begeleiding in managementtechnieken, teamdynamiek en communicatie. Waar nodig stappen we zelf mee op het terrein en bieden we interim opties om de druk te verlagen op sleutelposities.

Samen vinden we de kern van de zaak en een duurzame oplossing, zodat zowel medewerkers als de klant opnieuw een lach op het gezicht krijgen.

Gezonde werkvloer in een begeleid traject

Als het allemaal teveel wordt, heeft iedereen wel eens nood aan een luisterend oor en een begeleiding op maat.
Onze consultants staan klaar om jou te helpen met de moeilijke vragen. In een sfeer van volstrekt vertrouwen scheppen we ruimte voor transparantie en coaching.

We helpen jou de juiste klemtonen te leggen, met een focus op de behoeften van jouw personeel én jouw management team.