Trainingen

We zijn naast consultants ook een toonaangevende trainingpartner in België en Nederland. Net zoals onze consultancy activiteiten zijn ook onze opleidingen verdeeld in de 3 kernactiviteiten.

  1. Gezonde werkvloer biedt jou alle hefbomen om optimaal te functioneren en jouw vaardigheden als collega en als manager nog verder te verfijnen.
  2. Procesverbetering biedt jou verdieping aan in procestechnieken zoals lean management, kaizen, documentatietechnieken en kwaliteitssystemen.
  3. Projectimplementatie biedt dan weer een heel gamma aan opties voor de incidentele en professionele projectmanager, zowel in klassieke waterfall technieken als in agile.

Ons team van experts combineert consultancy opdrachten met opleidingen en kan zo cursussen bieden van topkwaliteit aan organisaties van elke grootte en in elke sector, variërend van toonaangevende multinationals tot kleine, innovatieve start-ups en van overheidsinstellingen tot goede doelen.

Ben je niet alleen voor jezelf op zoek naar een opleiding, maar wil je een leertraject opzetten binnen een grotere organisatie? Dan kunnen wij jou helpen met het opstellen van leer- en ontwikkelprogramma’s waarin anders denken, doen en samenwerken centraal staan.

In onze trainingen staat actieve deelname centraal. Alle opleidingen hebben een focus op kennisdeling, energie en interactiviteit. De deelnemers leren van elkaar dankzij die bewust ingebrachte dynamiek.

Voor de meeste van onze opleidingen bestaat de optie tot begeleidende coaching. Coaching bij Percom is zakelijk én persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Ons doel is organisaties helpen met beter functioneren, met teams en individuen; vanuit hun eigen kracht, met plezier in het werk. Meer informatie rond coaching kan je ook terugvinden op onze coaching pagina.

Voor sommige opleidingen bestaat ook de mogelijkheid tot certificering. Je kan ons Certificaat Controlesysteem bereiken via de volgende weg: link