Trainingen

We zijn een toonaangevende training aanbieder in de Benelux voor cursussen, informatie en kennis van managementsystemen, bedrijfsverbeteringen en teamdynamiek.

Ons team van experts combineert consultancy opdrachten met opleidingen en kan zo cursussen bieden van topkwaliteit aan organisaties van elke grootte en in elke sector, variërend van toonaangevende multinationals tot kleine, innovatieve start-ups en van overheidsinstellingen tot goede doelen.

Onze ambitie is jou te helpen met de ontwikkeling van jouw talenten en een partner te zijn op de weg naar vernieuwing en verandering.
De complexe uitdagingen en dilemma’s van deze tijd vertalen we naar leer- en ontwikkelprogramma’s waarin anders denken, doen en samenwerken centraal staan.

In de trainingen staat actieve deelname centraal. Het trainen van theorie en praktijk vindt gelijktijdig plaats, er is ruimte voor gesprek en discussie en het oefenen en verbeteren van kennis en vaardigheden. Het accent ligt op kennisdeling, energie en interactiviteit. De deelnemers leren van elkaar dankzij die bewust ingebrachte interactiviteit.

Voor de meeste van onze opleidingen bestaat ook de optie tot begeleidende coaching. Coaching bij Percom is zakelijk én persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Ons doel is organisaties helpen met beter functioneren, met teams en individuen; vanuit hun eigen kracht, met plezier in het werk.